Loading ...

ΣΥΦΑΚ ΣΥΝ.Π.Ε. με ένα πλατινένιο και ένα χρυσό βραβείο!

Ένα πλατινένιο και ένα χρυσό βραβείο στα αριστεία φαρμακευτικής αγοράς 2018 για τον όμιλο ΣΥΦΑΚ ΣΥΝ ΠΕ!

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΦΑΚ ΣΥΝ ΠΕ , ένας από τους μεγαλύτερους και πιο καινοτόμους Προμηθευτές  Φαρμακευτικών και Παραφαρμακευτικών προϊόντων στην Ελλάδα κατέκτησε δύο σημαντικά βραβεία στις παρακάτω κατηγορίες: 

ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία «Καλύτερη πρακτική εταιρειών παροχής υπηρεσιών και υποστήριξης φαρμακείων»

Ο ΣΥΦΑΚ  πρωτοπορεί παρέχοντας στα Φαρμακεία του ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων Υπηρεσιών με σκοπό να μετατρέψει τα Φαρμακεία του σε σύγχρονους χώρους Παροχής Συμβουλών Υγείας Ομορφιάς και Ευεξίας και σε Σημεία  Πώλησης πολλών κατηγοριών προϊόντων εκτός των Φαρμάκων

Επικεντρωμένος στη στρατηγική του και με πυλώνες τον Εκσυγχρονισμό την Καινοτομία και την Εκπαίδευση , παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στα Φαρμακεία του συμβάλλοντας έτσι όχι μόνο στην επιβίωση τους αλλά στην ανάπτυξή  και στην μετατροπή τους σε κερδοφόρες επιχειρήσεις. 

Ο ΣΥΦΑΚ  προβλέποντας τις εξελίξεις θα συνεχίσει να παρέχει πρωτοποριακές Υπηρεσίες και  άρτια Υποστήριξη στα Φαρμακεία  ανταποκρινόμενος πλήρως  στις ανάγκες του σύγχρονου φαρμακείου. 

Το βραβείο παρέλαβε ο κος Γενετζάκης Απόστολος , Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΦΑΚ ΣΥΝ ΠΕ

ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία «Προωθητικές ενέργειες και ενημέρωση για το Κοινό»

Με πρωταρχικούς στόχους την ενίσχυση κερδοφορίας, την συνεχή αύξηση μεριδίων αγοράς των Συνεταιρισμένων Φαρμακείων,  την ανάδειξη νέων κατηγοριών προϊόντων στο χώρο του Φαρμακείου , την συνεχή αναβάθμιση των Υπηρεσιών του και τελικώς τη δημιουργία υπεραξίας προς όφελος των Φαρμακείων και των ασθενών / πελατών τους , ο Όμιλος ΣΥΦΑΚ σχεδιάζει          και υλοποιεί μια Εμπορική Πολιτική η οποία τον καθιστά ως μια από                    τις πιο ανταγωνιστικές Επιχειρήσεις του  Κλάδου. Στα πλαίσια της Εμπορικής του Πολιτικής εντάσσονται  Προωθητικές και Ενημερωτικές ενέργειες για το Κοινό με τις οποίες  ο ΣΥΦΑΚ ενημερώνει και επικοινωνεί στο κοινό  εταιρικά μηνύματα ενισχύοντας την αναγνωρισιμότητα των Συνεταιρισμένων Φαρμακείων ΣΥΦΑΚ , επηρεάζοντας την καταναλωτική ζήτηση και αυξάνοντας την ικανοποίηση του καταναλωτικού κοινού. Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω  είναι η επίτευξη των ποιοτικών και ποσοτικών στόχων του Ομίλου και κατ‘ επέκταση των Φαρμακείων-μελών του.

Το βραβείο παρέλαβε ο κος Αλιμπέρτης Δημήτριος  Γενικός Διευθυντής του ΟΜΙΛΟΥ  και η κα Στεργιάκη Μαίρη Εμπορική Διευθύντρια.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου ΣΥΦΑΚ ΣΥΝ ΠΕ κος Γενετζάκης Απόστολος δήλωσε μεταξύ άλλων: “ Να ευχαριστήσω εκ μέρους του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Κρήτης και Δωδεκανήσων τον  διοργανωτή  Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής, την Επιτροπή Αξιολόγησης των Αριστείων , πάνω από όλα όμως τους Συνάδελφους Φαρμακοποιούς οι οποίοι μας τίμησαν με την ψήφο τους κι έκαναν αυτή την αξιολόγηση στο ΣΥΦΑΚ. Είναι τιμή για μένα εκπροσωπώντας  τα Διοικητικά Συμβούλια, τους Εργαζομένους και  τους Φαρμακοποιούς της Κρήτης και των Δωδεκανήσων να αξιολογείται για δεύτερη χρονιά  η προσπάθεια του Συνεταιρισμού μας. Έχουμε χαράξει την στρατηγική μας , η οποία μέσα από πολυεπίπεδες δράσεις έχει ένα και μοναδικό στόχο,  πως θα μπορέσουμε να στηρίξουμε σε δύσκολες εποχές και μέσα   σε αυτές τις  συνθήκες τον στοχοποιημένο από τα μνημόνια  Έλληνα Φαρμακοποιό και  τα μέλη του Συνεταιρισμού μας ώστε  να επιβιώσουν και να  αναπτυχθούν . Αφιερώνουμε αυτό το βραβείο σε όλους τους Συνάδελφους που  στηρίζουν και εφαρμόζουν αυτή την στρατηγική του Συνεταιρισμού μας και έτσι προσφέρουν στους ασθενείς  πολίτες  ποιοτικά αναβαθμισμένες υπηρεσίες μέσα από τα Φαρμακεία  μας. Είναι τιμή για μας, να  επιβραβεύεται  για δεύτερη χρονιά η προσπάθεια  και η στρατηγική του Συνεταιρισμού μας». 

Ο Όμιλος ΣΥΦΑΚ ευχαριστεί την Επιτροπή και τους Φαρμακοποιούς που τον τίμησαν με τη ψήφο τους αλλά και όλες τις συνεργαζόμενες εταιρείες  με τη συμβολή των οποίων εφαρμόστηκαν  αυτές οι καινοτόμες δράσεις. 

 

Login to post comments