Ο σταθμος | KISS 9.61 CRETE - No1 Ραδιόφωνο στο Ηράκλειο

Ο σταθμός

Ο KISS 9.61 CRETE είναι ένας μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός, διεθνούς ρεπερτορίου, που παράλληλα ψυχαγωγεί και ενημερώνει το κοινό του για τα δρώμενα της Κρήτης. Εκπέμπει από το Ηράκλειο και καλύπτει το μεγαλύτερο πληθυσμιακό μέρος της Κρήτης. Στο προσωπικό του σταθμού ανήκουν οι καλύτεροι djs και παραγωγοί του νησιού. Στο καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνονται όλες οι τελευταίες επιτυχίες από την διεθνή μουσική σκηνή, αλλά και τραγούδια από τα 90’s και τα 80’s.
 
Ο KISS 9.61 είναι συνεργάτης των μεγαλύτερων εταιριών διοργάνωσης συναυλιών και έχει υπάρξει αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας Κρήτης των μεγαλύτερων συναυλιών που έχουν πραγματοποιηθεί στην χώρα μας. Σε καθημερινή βάση, διοργανώνονται ραδιοφωνικά παιχνίδια για τους ακροατές με πολλά και πλούσια δώρα από τους χορηγούς. Το 2012 ο σταθμός μοίρασε συνολικά πάνω από 4000 δώρα.
 
Η σελίδα του KISS 9.61 είναι από τις πιο μοντέρνες και σύγχρονες σελίδες ραδιοφωνικών σταθμών, ενώ μέσα από αυτήν μεταδίδεται ζωντανά στο internet όλο το πρόγραμμα στην πιο υψηλή ποιότητα ήχου. Τα επίσημα προφίλ, pages και groups του KISS 9.61 CRETE στο FACEBOOK έχουν συνολικά πάνω από 10.000 μέλη.
 
Ο σταθμός έχει διοργανώσει τα πιο επιτυχημένα party στα καλύτερα club του νησιού. Κάθε καλοκαίρι τα beach party του σταθμού είναι σημείο αναφοράς, ενώ κάθε party φιλοξενεί πάνω από 5.000 ακροατές.
 
Ο KISS 9.61 CRETE μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει φανατικούς ακροατές, οι οποίοι τον κρατάνε στην πρώτη θέση της ακροαματικότητας σύμφωνα με όλες τις επίσημες και αναγνωρισμένες δημοσκοπήσεις.
 
Πελάτες του KISS 9.61 είναι οι μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρίες της Ελλάδας και του Νομού Ηρακλείου.