Loading ...

Η Britney Spears ανοίγεται για το παρελθόν της!

Μιλά για το πως άλλοι αποφάσιζα γι' αυτή και τις επιπτώσεις στην υγεία της!

 

Με αφορμή την πρώτη της συναυλία στο Tel Aviv,  η Britney Spears παραχώρησε μια συνέντευξη σε τοπική εφημερίδα, και μίλησε ανοιχτά για το πώς νιώθει σήμερα αλλά και για την προηγούμενη δεκαετία που τη σημάδεψε, χαρακτηρίζοντας την ως «φρικτή».

«Νομίζω ότι διασκέδαζα αρκετά όταν ήμουν νεότερη. Ήμουν ένα κορίτσι σαν όλα τα άλλα, και λίγο “αγοροκόριτσο”. Αλλά τα 20ς ήταν πραγματικά φρικτά. Τώρα στα 30ς νιώθω πολύ καλύτερα. Έχω μάθει πλέον καλύτερα τον εαυτό μου και πώς να τον διαχειρίζομαι», τόνισε η τραγουδίστρια.

Μιλώντας για τον πολυσυζητημένο της νευρικό κλονισμό το 2007, η τραγουδίστρια είπε: «Πιστεύω ότι έπρεπε να χαρίσω στον εαυτό μου περισσότερα διαλείμματα κατά τη διάρκεια της καριέρας μου και να πάρω την ευθύνη της ψυχικής μου υγείας. Υπήρχαν πολλές αποφάσεις που πάρθηκαν για εμένα, και δεν τις πήρα εγώ». Όταν ρωτήθηκε αν ήταν υπερπροστατευμένη από τους ανθρώπους που ήταν κοντά της, η Britney εξήγησε: «Η ζωή μου ρυθμιζόταν από πολλούς ανθρώπους και αυτό δε σε αφήνει να είσαι ο εαυτός σου. Σε αυτήν την περίπτωση, όταν δεν έχεις τον έλεγχο, χάνεις τον ενθουσιασμό σου και υπάρχει λιγότερο πάθος σε ό,τι αφορά τη μουσική. Έγραψα τότε ότι ήμουν χαμένη και δεν ήξερα τι να κάνω με τον εαυτό μου. Προσπαθούσα να ικανοποιήσω τους πάντες γύρω μου. Υπήρχουν στιγμές που κοιτάζω πίσω και σκέφτομαι: «Τι σκεφτόμουν τότε;»».

Η Britney δήλωσε πως η performance με το φίδι στα VMAs ήταν μία από εκείνες τις στιγμές, χαρακτηρίζοντας την «τρομακτική», «ηλίθια» και κάτι που δε θα έκανε ποτέ ξανά.

«Ο καθένας που ξεκινάει την καριέρα του σε νεαρή ηλικία πρέπει να λάβει υπόψη του ότι πρέπει να είναι ισορροπημένος για να μείνει σε αυτήν τη βιομηχανία και για να διαχειριστεί την προσωπική του ζωή. Μερικές αυτό είναι πολύ μεγάλη πρόκληση. Πιστεύω ότι ήμουν πολύ διαφορετική τότε, νεότερη και δεν ήξερα πάντα τι ήταν καλό και τι ήταν κακό.», δήλωσε η τραγουδίστρια.

«Σήμερα βρίσκομαι σε ένα καλύτερο σημείο της ζωής μου. Τα παιδιά μου διαμόρφωσαν την προσωπικότητα μου και με γέμισαν. Με έκαναν να μην ανησυχώ για όσα μου συνέβαιναν», συμπλήρωσε η ίδια.

                                                                                                               Πηγή

Login to post comments