Ο νέος διαγωνισμός του Kiss 9.61 που κάνει χαμό!

KISS LUCKY NAME!

 Το νέο παιχνίδι του KISS 9.61 που μοιράζει κάθε μέρα απίστευτα δώρα! 

 • Διπλά εισιτήρια σε δίκλινη καμπίνα για Πειραιά με επιστροφή στα υπερσύγχρονα cruise ferries της Minoan Lines 

• Νέα  κινητά και tablet με απίστευτες δυνατότητες προσφορά της MLS

 Το παιχνίδι παίζεται ως εξής:

Κάθε μέρα - σε διαφορετική ώρα - οι παραγωγοί του KISS 9.61 δίνουν το σύνθημα της έναρξης. Από εκείνη την στιγμή μπορείτε να στέλνετε το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο σας,  σε μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook (KISS FM 9.61 CRETE)  ή με email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Παραμείνετε συντονισμένοι στο πρόγραμμα του KISS 9.61 κατά την διάρκεια της ημέρας κι αν ακούσετε το όνομα σας στον αέρα, καλέστε αμέσως στο 2810 255 961 για να πάρετε το μεγάλο δώρο!

 Προσοχή! Αν ακουστεί το δικό σας όνομα στον αέρα, πρέπει να καλέσετε μέσα σε διάστημα 10 λεπτών, διαφορετικά το δώρο πηγαίνει σε άλλο τυχερό την επόμενη μέρα! 

 

 

 

 Τα δωρεάν εισιτήρια της MINOAN LINES παραλαμβάνονται με voucher από τα γραφεία του KISS 9.61. Ο κάθε νικητής έχει δικαίωμα να ταξιδέψει για ένα έτος, σύμφωνα με το αναγραφόμενο διάστημα στο voucher, εξαιρουμένης της περιόδου των εορτών των Χριστουγέννων, του Πάσχα και του καλοκαιριού. Τόσο τα voucher όσο και τα εισιτήρια που θα εκδώσει ο νικητής είναι ονομαστικά, δεν είναι ανταλλάξιμα με χρήματα ή με ταξίδι σε άλλη γραμμή, ούτε είναι δυνατό να μετατεθούν σε διαφορετικό χρονικό διάστημα.
 
Login to post comments