Τα 10 καλύτερα tweets της Lana Del Rey!

Όταν  η Lana Del Rey δίνει ρεσιτάλ στο Twitter, αποσπώντας το θαυμασμό μας.

 

Η Lana Del Rey έχει σαγηνέψει διεθνώς το κοινό με το δραματικό – κινηματογραφικό στιλ που εντάσσει στη μουσική της, με αναφορές στις δεκαετίες του 1950 και του 1960.

Παρότι δε γεννήθηκε σε εκείνη την εποχή, φαντάζει σαν να ήταν εκεί, πραγματοποιώντας ένα ονειροπόλο ταξίδι ανάμεσα στα ποικίλα είδη που την έχουν επηρεάσει. Η ίδια έχει περιγράψει τον εαυτό της ως μία «γκάνγκστερ Nancy Sinatra» και μία «Λολίτα χαμένη στο γκέτο», ακόμα και ως «αντί-Gaga».

Η μουσική ταυτότητα και τα θέματα των τραγουδιών της Lana Del Rey φημίζονται για τη μελαγχολία και τα τραγικά ειδύλλια.

Εν αναμονή της νέας, πέμπτης δισκογραφικής δουλειάς της με γενικό τίτλο «Lust For Life», που εικάζεται ότι θα κυκλοφορήσει στα τέλη Μαΐου, έχουμε ήδη γευτεί το «Love», μία θαυμάσια ωδή στην ελπίδα της νεολαίας και την αγάπη.

Αναμφίβολα, η Elizabeth Grant ξέρει πολύ καλά πώς να υποστηρίζει το μυστήριο, τον αιθέριο αέρα και τη μοιραία γυναίκα που έχουν δώσει πνοή στη Lana Del Rey.

Το ίδιο το καλλιτεχνικό όνομά της αποτελεί έμπνευση από τον απρόβλεπτο συνδυασμό της ηθοποιού Lana Turner των 50’s και του… αυτοκινήτου «Ford Del Rey» των 80’s, επιλογή που έκανε επειδή της θυμίζει την αίγλη της παραλιακής όχθης.

Η Lana Del Rey έχει ξεδιπλώσει το αποπλανητικό αμάλγαμα της και μέσω του Twitter, όπου κατά το παρελθόν έχει δώσει αδιαπραγμάτευτα… ρεσιτάλ..Παρακάτω είναι τα 10 καλύτερα tweets της:

 

                                                                                                           Πηγή

 

 

 

 

 

Login to post comments