Παραγωγοι | KISS 9.61 CRETE - No1 Ραδιόφωνο στο Ηράκλειο

Εβίτα Δημητριάδη

Η Εβίτα Δημητριάδη με τη θετική της ενέργεια και το χαρακτηριστικό της γέλιο, μας ξυπνάει κάθε πρωί 08.00 - 11.00 με το "THE NTIRI NTIRI SHOW". Έξυπνοι διαγωνισμοί, πλούσια δώρα, ζώδια, καιρός, δελτία κίνησης και σχολιασμός επικαιρότητας, είναι τα συστατικά της εκπομπής που παρουσιάζει καθημερινά παρέα με τον Μιχάλη Θεοδωράκη.

 

      

Μιχάλης Θεοδωράκης

Ο Μιχάλης Θεοδωράκης μας λέει καλημέρα κάθε πρωί στις 08.00, με την αστείρευτη θετική του ενέργεια! Το "Ntiri Ntiri" το κατέχει καλά ως dj εδώ και χρόνια στη νυχτερινή ζωή του Ηρακλείου. Πως τον ξυπνάμε για να έρθει για εκπομπή; Αφήστε το καλύτερα! Συντονιστείτε κάθε πρωί στο "THE NTIRI NTIRI SHOW" για να σας ξυπνήσει με κέφι, διάθεση και χαμόγελο.

 

    

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαυράκης

Ο Γιώργος Μαυράκης, όπως συνηθίζει και ο ίδιος να λέει, από μικρός πείραζε τον κόσμο, έκανε πλάκες. Μέσα από την εκπομπή του, έχει καταφέρει να κάνει τους ακροατές του σταθμού, φανατικούς πλακατζήδες! Κάθε βράδυ καταστρώνει μαζί με τους συνεργούς του, τις πιο επιτυχημένες φάρσες γενεθλίων, που μένουν σε όλους αξέχαστες. Ο Γιώργος Μαυράκης σαν λάτρης της ξένης μουσικής μεταδίδει από τα studio του KISS 9.61 τις επιτυχίες του σήμερα και τα αγαπημένα του χθες. Τον ακούτε καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 20.00 - 22.00.